ÅRETS AUKTION ÄR ÖPPEN!

Auktionsidan uppdateras löpande med nya produkter  

Nätauktionerna avslutas 23 Aug kl 08:00 

Jamie Carragher Liverpool Signerad Matchtröja
Avslutades: 57 dagar 21 timmar 4 minuter 10 sekunder sedan
kr2,000.00 SEK

Auktionen har sålts till Christian CN Nilsson vid kr2,000.00 SEK.

James Lee Duncan ”Jamie” Carragher, född 28 januari 1978 i Bootle, är en engelsk före detta fotbollsspelare (försvarare). Under hela sin karriär tillhörde han Liverpool FC, där han debuterade 1996. Med klubben vann Carragher bland annat FA-cupen två gånger (2001 och 2006), UEFA-cupen (2001) och Champions League (2005). I en bortamatch mot vitryska FC Gomel i Europa League den 2 augusti 2012 blev Carragher den andre spelaren i historien att spela 700 matcher i Liverpooltröjan. Den 7 februari 2013 meddelade Jamie Carragher att han skulle sluta efter säsongen.

 

Tröjan är skänkt av Anfieldtravel

Ni hittar mer info om Sveriges bästa bokningsbolag när det gäller Liverpool och deras matcher på (https://www.anfieldtravel.se/)

 

Vi på Anfield Travel är fanatiska Liverpool-supportrar sedan födseln. Redan som små blev vi en del av den röda familjen LFC. Sedan 15 år tillbaka har vi i det närmaste flygpendlat och tillsammans har vi sett hundratals matcher på Anfield! Kärleken till laget, och senare även staden, gav oss driv att vilja ge andra röda vänner samma möjlighet som vi – att få uppleva Liverpool på riktigt!

Med vår stora erfarenhet av staden, folket, kulturen och klubben bjuder AnfieldTravel på mer än bara en fotbollsresa – en total upplevelse i det ”gamla Englands” pub- och folkliv, uppladdning för match tillsammans med de mest hängivna lokala fansen, boende i toppklass och smultronställen du som turist troligen aldrig hittat själv…

Våra kunder är våra vänner – och oavsett om Ni åker som grupp eller ensamma, är Ni alltid välkomna i gemenskapen på puben, restaurangen osv!Genom vårt breda kontaktnät i England erbjuder vi paketresor där vi tänkt på allt – så att du kan lägga allt krut på att njuta av staden – ”The Liverpool Way!”
 
We Are Liverpool!
 
Peter S & Niklas B
AnfieldTravel Crew

 

Nätauktionerna avslutas 23 Aug kl 08:00  -  Alla bud har ett startpris på 1000kr som är lagt av Fairwaymasters. 

Har du det vinnande budet på nätauktionen kl 08:00 kommer ditt bud att följa med som ledande bud till den fysiska auktionen som äger rum på Vellinge GK  kl 15:00 den 23 aug (kan du ej närvara fysiskt så ta kontakt med Sebastian ) Det är budgivarens ansvar att ta kontakt med Sebastian!!

För mer information gällande detta kontakta Sebastian! Kontaktuppgifter hittar ni under fliken kontakt.

ALLA PENGAR GÅR OAVKORTAT TILL ALDRIGENSAM 

Möjlighet finns om man vill få sitt vinnarbud på faktura!

Obs! Buden är bindande!